Piercings

Werkwijze

Onze vriendelijke en bekwame medewerker zal u helpen een keuze te maken bij alle sieraden die beschikbaar zijn voor de specifieke piercing waarin u geïnteresseerd bent.
De kwaliteit van uw juweel wordt gegarandeerd daar wij enkel titanium of chirurgisch staal gebruiken om uw lichaam te versieren. De persoon die uw piercing plaatst beantwoordt graag iedere vraag ivm de gekozen plaats, de voor- en nadelen en eventuele ongemakken die zich kunnen voordoen.

Leeftijd

Voordat je echter je sieraden kiest, moet je ervoor zorgen dat je een geldig, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto bij hebt, daar je minimaal 16 jaar oud moet zijn om een ​​piercing bij Tattoo Baraka te laten plaatsen.
Hou er rekening mee dat je voor sommige meer extreme piercings moet voldoen aan de leeftijd van 18 jaar ( voor meer info gelieve ons te contacteren). Bij uitzondering kan op de leeftijd van 14 jaar, mits toestemming van beide ouders in het bezit van een geldig identiteitsbewijs met foto, bepaalde piercings geplaatst worden.

Enkele mogelijkheden

NIET ALLE MOGELIJKHEDEN ZIJN AFGEBEELD!
Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Baraka

BARAKA is een arabisch woord voor GODDELIJK GELUK, een vorm van oorzakelijkheid en de manier waarop men zich die eigen kan maken; een toestand van gelukzaligheid. Een knipoog naar de manier waarop wij willen werken, strevend naar perfectie en tevredenheid bij iedere klant.

© Tattoo Baraka.

Website door Sitefly