Tattoo’s

Onze tip

Probeer zo individueel mogelijk te zijn. Wanneer u een tatoeage ziet die u leuk vindt, op een plaats die u aanspreekt, gebruik dit dan als een basisidee.

Als u problemen ondervindt bij het vinden van wat u precies zoekt, bieden wij u gratis consulten aan op afspraak. We moedigen u aan om een ​​beetje onderzoek te doen om de beelden en/of stijl op te zoeken die u wenst.

Wij adviseren en helpen je graag bij aanpassingen van uw ontwerp om uw persoonlijke tatoeage te bereiken. Hou er rekening mee dat sommige aanpassingen nodig kunnen zijn om je afbeelding tatoeerbaar te maken.

Afspraak

Wanneer u een afspraak maakt voor een tatoeage of permanente make-up, wordt er een voorschot van 50 euro gevraagd die uw afspraak waarborgt. Zodra uw tatoeage is voltooid, wordt de aanbetaling bij de prijs in vermindering gebracht.

Het plaatsen van een tatoeage wordt steeds op afspraak gedaan. Wij vragen indien belet ons 24 uur op voorhand te verwittigen, zo kunnen wij de mogelijkheid om een last minute afspraak te maken aanbieden (zie contact formulier).

Leeftijd

Bij Tattoo Baraka vragen we dat je minstens 18 jaar oud bent en in het bezit van een geldig, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto om een ​​tatoeage te ontvangen.

Op de leeftijd van minimum 17 jaar, met toestemming van beide ouders in het bezit van een geldig legitimatiebewijs, kunnen bepaalde tatoeages overwogen worden.

Werkwijze

Daar wij uit liefde voor ons vak kwaliteit voor kwantiteit verkiezen werken wij enkel op afspraak, zowel voor een bespreking als voor het plaatsen van een tatoeage.

Tijdens een bespreking kunnen wij op deze manier iedere klant op de gepaste wijze te woord staan en een duidelijk beeld schetsen van hun wensen, om vervolgens ongestoord en met volle aandacht dit tot een mooi resultaat te brengen.

Tijdens het proces om getatoeëerd te worden, zult u merken dat we een heel specifiek proces volgen om kruisbesmetting te voorkomen. Alle naalden en materiaal die tijdens het plaatsen van uw tatoeage worden gebruikt, zijn steriel verpakt, gesteriliseerd en verzegeld.

Voor uw zekerheid worden alle materialen die tijdens uw tatoeage worden gebruikt geopend, gebruikt en weggegooid in uw aanwezigheid. Elke tattoo ruimte wordt grondig gedesinfecteerd tussen elke klant.

Prijs

Afhankelijk van de grootte van de tatoeage wordt per sessie van 3 a 4 uur of per stuk gewerkt. Indien gewenst, kan de duur van een sessie aangepast worden. De prijs van permanente make-up (vaste prijs), een tatoeage per sessie (vaste prijs) of per stuk wordt altijd vermeld tijdens de bespreking.

Nazorg

Wil je graag een tatoeage waar je trots op kunt zijn, dan is de nazorg heel belangrijk. De genezingstijd van je nieuwe tatoeage bedraagt ongeveer 2 weken. Algemene gezondheid en lichamelijke hygiëne spelen hierbij een belangrijke rol. Tijdens het genezingsproces kan de nieuwe tatoeage gaan jeuken en/of vervellen, dit is normaal.

Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de nieuwe tatoeage absoluut noodzakelijk. Na het zetten van je nieuwe tatoeage wordt de tattoo afgedekt met folie.

Behandel je nieuwe tatoeage als volgt:

  • Verwijder de folie na ongeveer 1 à 2 uur.
  • Spoel de tatoeage met een milde ongeparfumeerde zeep met lauw water (gebruik hierbij enkel je handen, geen spons of doekjes) en spoel deze nadien met water af.
  • Dep de tatoeage na het wassen met een propere handdoek of keukenpapier voorzichtig droog (niet wrijven).
  • Smeer de getatoeëerde zone met een dunne laag zalf die de tattoo-artiest aanraadt voorzichtig in.
  • Smeer de tatoeage 4x per dag gedurende minimum 2 weken in met een dunne laag zalf zodat de tatoeage genoeg gevoed en gehydrateerd blijft. Bij gebruik van een dikke laag zalf, zal de tattoo niet kunnen ademen waardoor jeuk en roodheid (irritatie) kan ontstaan met een ontsteking tot gevolg.

Het is niet nodig om de tattoo opnieuw af te dekken, wanneer je dit wel doet kan de tattoo niet genoeg ademen en zal de kwaliteit van de tattoo veel minder zijn.

Draag geen te strakke of vuile kleding over je nieuwe tattoo. Krab niet aan eventuele korstjes, zodat je geen inkt uit de huid kan trekken. Deze vallen er vanzelf af, wanneer de huid genoeg hersteld is.

Vermijd tijdens het genezingsproces iedere vorm van baden en onderdompelen; zwembad, welness, bad, sauna… Douchen is geen enkel probleem.
Stel de tattoo tijdens het genezingsproces nooit bloot aan de zon of zonnebank, hierdoor zal de kwaliteit van je nieuwe tattoo aanzienlijk verminderen. Gebruik nadat de tattoo is genezen een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.

Neem bij extreme roodheid, zwelling, pijn of andere klachten contact op met de tattoo-artiest of de huisarts.
De nazorg voor permanente make-up wordt per klant besproken naargelang de vorm van de gekozen permanente make up.

Een greep uit onze tattoo’s

Baraka

BARAKA is een arabisch woord voor GODDELIJK GELUK, een vorm van oorzakelijkheid en de manier waarop men zich die eigen kan maken; een toestand van gelukzaligheid. Een knipoog naar de manier waarop wij willen werken, strevend naar perfectie en tevredenheid bij iedere klant.

© Tattoo Baraka.

Website door Sitefly